2010. február 1., hétfő

Luxus a konyhában MIELE módra




Első látásra beleszerettem ebbe a gyönyörűséges páraelszívóba.
Nagyon szerettem volna, ha a 2009-es BNV standunkon debütálhatott volna, de jelentős súlya és a pavilonban való függesztésének pozíciója nem volt ideális, így ez csak álom maradt.
Viszont itt a blogomban sokkal több embernek mutathatom meg őt. Szívesen betervezném igényes lakásba is, remélem, ha elolvassa cikkemet és megnézi a fotókat, Önt is meggyőzik e készülék előnyei és szépséges megjelenése.




Nagy, tágas terek, loftok ideális berendezési darabja, egyrészt a mérete miatt, hiszen "normál" méretű társai liliputiaknak néznek ki, elvésznek a térben, s nem is mind alkalmas arra, hogy a nagy légteret megmozgatva átszűrje a levegőt. Lássuk kicsit részletesebben is, mit tud ez a szépség.

Extravagáns és funkcionális

Teljesen egyedülálló, ugyanakkor elegáns és praktikus az új DA 5000 D típusú páraelszívó. A szívótest bekapcsoláskor automatikusan kinyílik, kikapcsoláskor pedig bezáródik. A szívófelület mélysége így 120 mm-ről 310 mm-re nő, optimális megoldást biztosítva ezzel a pára elszívásához.
A design ellenállhatatlan, és ebben a formában igazi újdonság. A nemesacél ernyőn üvegpanelek találhatók. S ami valódi különlegességnek számít: a beállítás az üvegfelületen elhelyezett érintőgombos kezelőpanelen történik. A számok és ikonok csak az elszívó működése közben világítanak, kikapcsolt állapotban szinte alig láthatók. Az üvegpanelek ezüstmetál színben ragyognak – a színt szitanyomással vitték fel a felületre és hőkezeléssel tartósították. Az üveg kezelőpanelen található fényerő szabályozón kívül további, egyedileg állítható fényforrásokat is találunk a kürtőben, így gondoskodik az elszívó a kellemes hangulatvilágításról a főzést követően. A DA 5000 típusú készülék kizárólag kivezetett üzemmódra tervezett szigetelszívó. Tágas konyhasziget fölé építve a készülék a maga 110 cm széles szívóernyőjével igazán impozáns és szokatlan látvány. A két darab, két oldalon szívó ventilátor intenzív fokozatban óránként 1300 m3 levegőt képes felszívni. A készüléken három teljesítményfokozat, külön intenzív fokozat, utánfutás szabályozó és zsírszűrő-telítettség kijelző is megtalálható. A zsírpára hatékony megkötéséről négy nemesacél szűrő gondoskodik.
Dizájn szempontból fontosnak tartom kihangsúlyozni, hogy a nemzetközileg is sikeres cégek termékeiről mára már eltűnt az a fajta darabos, kevés esztétikai élményt nyújtó formavilág, ami a német ipart és a régebbi korok bútorait, berendezéseit olyan sokáig jellemezte. A kitűnő német minőség és precizitás azonban maradt a régiben, mindannyiunk nagy örömére. A
Ha el tudná képzelni saját - vagy barátainak otthonában ezt a páratlanul szép elszívót, keressen meg kérésével, luxus színvonalon megtervezem új konyháját, és akár az egész otthonát is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése